Zaalverhuur

Organiseert u een bijeenkomst, beurs, feestje, cursus, workshop of andere activiteit, dan heeft ‘De Wegwijzer’ de juiste locatie. U kunt bij ons ruimtes huren in diverse afmetingen en mogelijkheden, hieronder een overzicht van de beschikbare zalen.

Klik op het zaalnummer voor een uitgebreidere omschrijving en foto-impressie van de betreffende zaal.

 1  108m2 65 pers. Geschikt voor middelgrote evenementen en gezelschappen.
 2  54m2 35 pers. Bij uitstek geschikt voor cursussen en vergaderingen
 3  271m2 175 pers. Hier worden de meest grootschalige activiteiten ondernomen. Denk aan (school)musicals, uitvoeringen van koren, strijkorkesten enzovoort. Er kan hier ook gebruik worden gemaakt van de vele boxen die verspreid zijn over de zaal.
 4  105m2 75 pers. Deze zaal wordt op dit moment permanent verhuurd en is dus (tijdelijk) niet beschikbaar
 5  54m2 35 pers. Bij uitstek geschikt voor cursussen en vergaderingen
* De daadwerkelijke capaciteit is afhankelijk van de indeling van de zaal

Naast deze zalen beschikt De Wegwijzer ook nog over een grote ontmoetingsruimte. Hier kun je gewoon een kopje koffie drinken, kaarten en biljarten. Er hangt altijd een gezellige en ongedwongen sfeer. De ontmoetingsruimte is toegankelijk voor iedereen.

Ook onze prachtige tuin kan gehuurd worden voor diverse activiteiten. O.a. Buurt BBQ, expositie, bedrijfsbijeenkomsten, workshops, evenementen, optredens en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is de tuin (1000m2 ) voorzien van een groot podium (85m2), verlichting, pergola, (kracht)stroomvoorziening en diverse banken en tafels. Tevens is de tuin rolstoelvriendelijk.

DSC_0073DSC_0070 DSC_0067

Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u met ons contact opnemen.