076 - 587 34 21 dewegwijzer@casema.nl

Onze ruimtes

Organiseert u een bijeenkomst, beurs, feestje, cursus, workshop of andere activiteit, dan bent u bij ‘De Wegwijzer’ aan het juiste adres. U kunt bij ons diverse ruimtes huren in verschillende afmetingen, capaciteiten en met uiteenlopende mogelijkheden.

Hieronder een overzicht van de beschikbare ruimtes en de belangrijkste kenmerken. De indeling van de ruimtes is flexibel, u kunt dus kiezen uit verschillende zaalindelingen.

Ruimte 1

108 | 65 personen°

Geschikt voor middelgrote en grote evenementen en gezelschappen.

Meer info →

Ruimte 2

54 m2 | 35 personen°

Geschikt voor kleine(re) en middelgrote evenementen en gezelschappen.

Meer info →

Ruimte 3

225 m2 | 175 personen°

Geschikt voor grote evenementen en gezelschappen.

Meer info →

Ruimte 4

105 m2 | 75 personen°

Geschikt voor grote evenementen en gezelschappen. Op dit moment wordt deze ruimte permanent verhuurd, deze is daardoor helaas niet beschikbaar. 

Meer info →

Ruimte 5

54 m2 | 35 personen°

Geschikt voor kleine(re) en middelgrote evenementen en gezelschappen.

Meer info →

Ontmoetingsruimte

140 m2 | 100 personen°

Hier kun je gewoon een kopje koffie drinken, kaarten en biljarten. Er hangt altijd een gezellige en ongedwongen sfeer. De ontmoetingsruimte is toegankelijk voor iedereen.

Meer info →

Tuin

1.000 m2 | met podium van 85m2

Ook onze prachtige tuin kan gehuurd worden voor diverse activiteiten. O.a. buurt BBQ, expositie, bedrijfsbijeenkomsten, workshops, evenementen, optredens en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is de tuin voorzien van een groot podium, verlichting, pergola, (kracht)stroomvoorziening en diverse banken en tafels. Tevens is de tuin rolstoelvriendelijk.

Meer info →

° De daadwerkelijke capaciteit is afhankelijk van de gekozen indeling. Meer daarover op de pagina's van de afzonderlijke ruimtes.